Marketplace online pentru HAINE CUSTOM geci personalizate sneakers adidasi pictati genti brodate

Postat de Admin HoC la 2024-04-11 14:17:49


Artiștii care personalizează haine au acum o platformă prin intermediul căreia își pot expune creațiile și le pot vinde. House of Custom, este un marketplace online dedicat exclusiv hainelor custom și pune lucrurile în miscare. Platforma conecteaza artisti cu clienti din intreaga tara. Pasionatii pot vinde geci pictate, blugi personalizati, adidasi custom etc.

House of Custom - o platformă pe care artiștii care pictează, brodează sau pur și simplu modifică haine manual își expun creatiile către public

Clienții pot comanda modele gata stabilite sau pot solicita realizarea unui model după o idee proprie. Se creează astfel un portal de interacțiune eficientă între aceștia și artiști, crescându-le acestora vizibilitatea, brandul și, implicit, vânzările. O noua industrie se dezvolta, care deși era pe piață, nu era nici atât de accesibilă și nici atât de profitabilă ca acum.

In prezent, House of Custom colaboreaza cu 23 de artiști la nivel național. Pe termen mediu și lung isi propune sa se transforme intr-o platformă internațională prin intermediul căreia artiștii români să-și poată monetiza pasiunile, ajutând la rândul lor oameni care-și doresc o pată de culoare în viața lor. 

 

Când e vorba de haine personalizate manual, cel mai popular produs în zilele noastre este să porți o pereche de sneakers custom. Există trendul de a-ți asorta personalitatea cu outfit-ul printr-o pereche de pantofi sport unică, creată de artiștii noștri după viziunea ta.

De exemplu, unii clienti au comandat adidasi care sa se potriveasca cu tatuajele lor sau cu animalutul lor. Unii apeleaza la House of Custom pentru ocazii importante, cum ar fi sneakersi eleganti cu perle, de purtat cand ti-au obosit piciorusele in tocurile de nunta.

La House of Custom nu cumperi doar o haină, cumperi o piesă de artă, menită să trăiască mulți ani în garderoba ta. Din această perspectivă, House of Custom se opune fast-fashionului și e pentru sustenabilitate; un articol creat conform viziunii tale este un obiect pe care îl prețuiești mai mult timp și pe care nu îl poți substitui cu nimic altceva.