Sneakers Custom Bride Mireasa

Postat de Admin HoC la 2024-04-17 13:52:57


Un nou trend ia amploare in categoria hainelor de nunta. Miresele opteaza pentru comfortul si look-ul cool unei perechi de sneakersi in locul clasicilor pantofi cu toc. Adidașii de mireasă devin din ce în ce mai populari, fapt care indică o schimbare contemporana în designul pentru nunți și o atitudine mai relaxata față de ținutele tradiționale de mireasă.

Unul dintre beneficiile tenesilor in locul tocurilor este desigur comfortul. Oricine poate aprecia frumusetea si eleganta unor pantofi cu toc dar in noaptea nuntii vrei sa te simti bine si sa dansezi in voie pana dimineata, mai ales cand este celebrarea ta. Comfortul unei perechi de sneakersi lucrata cu grija pentru noaptea ta speciala iti va asigura dansul pana in zori creand amintiri pentru tot restul vietii.

Alt motiv pentru popularitatea sneakersilor custom in ziua nuntii este desigur autinticitatea si unicitatea. Fiind facuti pe comanda pentru eveniment acesti sneakersi vor asigura faptul ca iesi in evidenta. Fiind accesoriul perfect pentru un look cool, modern si "effortless" vei straluci in noaptea nuntii iar apoi ii vei avea ca suvenir mult mult timp dupa.

House Of Custom, cel mai mare marketplace online din Romania dedicat articolelor custom, propune modelul "Bride" de tenesi Nike Air Force 1. Cu peste 200 de perle lipite manual  si un siret fin din satin, aceasta pereche alba imaculata asigura unicitatea, comfortul si stilul, nefacând abstractie de eleganta dorita in ziua nuntii. Fiecare pereche este 100% personalizabila dupa preferintele clientelor, unele alegand sa insereze detalii subtile pe suprafata pantofului cum ar fi data nuntii sau initiala sotului.

https://houseofcustom.ro/produs/af-bride-sneakers-custom-mireasa